Wednesday 17 July 2019

STAGEPLAATS

Ben jij op zoek naar een stageplaats binnen de sector Media en Vormgeving?

AS Media De Beeldmakelaar is een erkend SBB-leerbedrijf. De Wet Educatie en Beroepsonderwijs verplicht MBO-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. 

Als stagiair(e) ga je aan de slag met een zeer divers takenpakket. Je zult je bezig gaan houden met het werven van nieuwe beeldmakers door middel van mailings en ondersteunt de beeldmakers van AS Media De Beeldmakelaar. Daarnaast zul je bezighouden met Social Media te onderhouden. Eigen initiatief en eigen ideeën wordt toegejuicht. Waar nodig kun je ook ingezet worden bij projecten, redactie en bij sales.

AS Media De Beeldmakelaar, is een organisatie die sterk in beweging is. Het dynamische persbureau dat al heel wat jaren meeloopt in het medialandschap, levert dagelijks hoogwaardig beeldmateriaal aan landelijke, regionale en lokale media. AS Media De Beeldmakelaar is een transparante organisatie die veel waarde hecht aan respectvolle, heldere en open communicatie, zowel binnen de organisatie als met onze afnemers.Onze beeldmakers zijn professionals en weten als geen ander het nieuws in beeld te brengen.

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde stagiair(e) die per direct beschikbaar is? Let op: er is plek voor één stageplaats per seizoen. Affiniteit met de mediabranche is een pré, maar niet verplicht. Wij bieden een goede vergoeding en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Stuur je sollicitatie naar p.croes@asmedia.nl. Voor meer informatie, kun je bellen met 085-401 22 44.