• De brandweer Eemnes
  red kalf uit de sloot.

  Waarschijnlijk is het kalfje te klein voor de oversteek en kwam in de sloot terecht. De brandweer had wat moeite om het kalfje op het droge te krijgen.

 • 538 voor Warchild is
  vandaag in Veenendaal.

  Vandaag in Veenendaal treden artiesten zoals Wildstylez en Ben Saunders op. Ook kan je voor 12 euro jou talent laten zien op de talentenstage.

 • Zuidland Arrestatie team doet
  inval in woning verwarde man.

  De man was zo boos dat hij vernielingen in de woning had aangericht en dreigde de woning in de brand te steken. De vrouw heeft snel de woning verlaten en de politie gebeld.

 • De 15e Groeistad Klassieker
  van start in Amersfoort

  Zaterdag 21 september hield Wielervereniging Eemland voor de vijftiende keer de Rabobank Amersfoort Groeistad Klassieker.

 • Kop-staart aanrijding
  Rondweg-Noord

  Het ambulancepersoneel heeft de automobilist ter plaatse nagekeken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen.

 • Grote zoekactie op de Nieuwe-
  Merwede naar verwarde man.

  Brandweer, Rijkswaterstaat en de KNRM namen deel aan deze zoekactie in Nieuwe-Merwede. Uit voorzorg kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Over AS Media


AS Media is een zelfstandig en dynamisch persbureau dat beeldmateriaal levert aan diverse landelijke en regionale media. Op dit moment hebben wij contact met mediabedrijven als BDU, RTL, NOS, TMG, AD etc. Dagelijks leveren wij professionele foto's en video's aan deze media, die hier gretig gebruik van maken. Naast onze blik op de landelijke media, focussen wij ons ook op de lokale en regionale media. Het doel van AS Media is om op alle niveaus mediabronnen van interessante beeldcontent te voorzien, met behulp van professionele foto- en videografen.

Het ontstaan van AS Media

AS Media is ontstaan door de vraag vanuit de media naar professionele beeldcontent die direct vanaf de locatie doorgestuurd kan worden. AS Media is voortgekomen uit Air Shoots, een bedrijf dat zich richt op het maken van luchtopnames van grote evenementen en nieuwsgebeurtenissen. De ontwikkeling is in vogelvlucht gegaan en tegenwoordig is AS Media een zelfstandig persbureau, bekend onder het KVK-nummer 58935932. Gedurende het ontstaansproces heeft AS Media altijd vastgehouden aan haar kerntaak: het brengen van beeldnieuws vanaf locatie. Daarbij richten wij ons op grote klussen als nieuwsgebeurtenissen, incidenten, festivals, maar ook de opening van een lokale ondernemer valt onder onze werkzaamheden.

Steeds op zoek naar nieuws

AS Media is altijd op zoek naar nieuws. Vanwege onze regionale foto- en videografen kunnen wij vaak als één van de eerste professioneel beeldmateriaal leveren aan onze afnemers. Tevens hebben wij een speciale tool ontwikkeld die het mogelijk maakt om opnamen direct vanaf de locatie door te sturen naar onze afnemers. Daarmee hebben zij vaak de primeur om een foto of video naar buiten te brengen. AS Media is een open nieuwsbedrijf dat voortdurend op zoek is naar nieuws.

Heb jij nieuwstips voor ons, dan kun je 24 uur per dag contact met ons opnemen via 085 - 401 22 44.