• De brandweer Eemnes
  red kalf uit de sloot.

  Waarschijnlijk is het kalfje te klein voor de oversteek en kwam in de sloot terecht. De brandweer had wat moeite om het kalfje op het droge te krijgen.

 • 538 voor Warchild is
  vandaag in Veenendaal.

  Vandaag in Veenendaal treden artiesten zoals Wildstylez en Ben Saunders op. Ook kan je voor 12 euro jou talent laten zien op de talentenstage.

 • Zuidland Arrestatie team doet
  inval in woning verwarde man.

  De man was zo boos dat hij vernielingen in de woning had aangericht en dreigde de woning in de brand te steken. De vrouw heeft snel de woning verlaten en de politie gebeld.

 • De 15e Groeistad Klassieker
  van start in Amersfoort

  Zaterdag 21 september hield Wielervereniging Eemland voor de vijftiende keer de Rabobank Amersfoort Groeistad Klassieker.

 • Kop-staart aanrijding
  Rondweg-Noord

  Het ambulancepersoneel heeft de automobilist ter plaatse nagekeken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen.

 • Grote zoekactie op de Nieuwe-
  Merwede naar verwarde man.

  Brandweer, Rijkswaterstaat en de KNRM namen deel aan deze zoekactie in Nieuwe-Merwede. Uit voorzorg kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Den Haag - Eerste OV Servicewinkel opent zijn deuren


DEN HAAG - Zondagmorgen 22 juni ging om 7 uur voor het eerst de deuren open van de nieuwe OV Servicewinkel op Den Haag Centraal station. Deze gezamenlijk servicewinkel is een uniek concept in het openbaar vervoer waar de Haagse Tramweg Maatschappij (HTM) en de Nederlandse Spoorwegen (NS) een van deur-tot-deur service, reisinformatie en kaartverkoop aanbieden. De servicewinkel wordt gezamenlijk bemand door zowel HTM- als NS-medewerkers.

In de nieuwe winkel zijn interactieve reisinformatieschermen en reisinformatietafels, zodat reizigers hun weg eenvoudig kunnen opzoeken en uitprinten. Ook biedt de VVV reizigers er informatie over attracties in de regio Den Haag.

De vestiging op Den Haag Centraal station is de eerste OV Servicewinkel. Het concept wordt voor hier eerst getest en deze test zal later dit jaar uitgebreid worden naar soortgelijke proefvestiging op Breda Centraal station waar samengewerkt wordt tussen NS en Veolia. Mocht dit voor de NS allemaal naar wens verlopen zal er ook op Amsterdam Centraal station een soortgelijke winkel worden geopend.

Het oude HTM servicepunt op het busplatform heeft gisteren voor het laatst zijn deuren gesloten. Door de opening van de nieuwe OV Servicewinkel is het HTM servicepunt na enkele jaren afwezigheid, door de verbouwing van het station, weer terug in de stationshal. Medio volgende maand zal HTM ook een nieuwe servicewinkel open op Den Haag Hollands Spoor. Op het HTM servicepunt in Zoetermeer zullen alleen de zaterdagse openingstijden wijzigen.

De officiële opening van de nieuwe OV Servicewinkel op Den Haag Centraal station zal aanstaande donderdagochtend plaats vinden.

Van dit nieuwsitem zijn 8 foto(s) beschikbaar.


eerste ov servicewinkel opent zijn deuren den haageerste ov servicewinkel opent zijn deuren den haageerste ov servicewinkel opent zijn deuren den haageerste ov servicewinkel opent zijn deuren den haageerste ov servicewinkel opent zijn deuren den haageerste ov servicewinkel opent zijn deuren den haageerste ov servicewinkel opent zijn deuren den haageerste ov servicewinkel opent zijn deuren den haag