• De brandweer Eemnes
  red kalf uit de sloot.

  Waarschijnlijk is het kalfje te klein voor de oversteek en kwam in de sloot terecht. De brandweer had wat moeite om het kalfje op het droge te krijgen.

 • 538 voor Warchild is
  vandaag in Veenendaal.

  Vandaag in Veenendaal treden artiesten zoals Wildstylez en Ben Saunders op. Ook kan je voor 12 euro jou talent laten zien op de talentenstage.

 • Zuidland Arrestatie team doet
  inval in woning verwarde man.

  De man was zo boos dat hij vernielingen in de woning had aangericht en dreigde de woning in de brand te steken. De vrouw heeft snel de woning verlaten en de politie gebeld.

 • De 15e Groeistad Klassieker
  van start in Amersfoort

  Zaterdag 21 september hield Wielervereniging Eemland voor de vijftiende keer de Rabobank Amersfoort Groeistad Klassieker.

 • Kop-staart aanrijding
  Rondweg-Noord

  Het ambulancepersoneel heeft de automobilist ter plaatse nagekeken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen.

 • Grote zoekactie op de Nieuwe-
  Merwede naar verwarde man.

  Brandweer, Rijkswaterstaat en de KNRM namen deel aan deze zoekactie in Nieuwe-Merwede. Uit voorzorg kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Noordwijk - Man zit met vinger klem in auto


NOORDWIJK - Woensdagavond 11 juli rond 20.41 uur is de brandweer gebeld voor een man die klem zit met zijn vinger in de auto op de Goudenregenstraat in Noordwijk.

Tijdens werkzaamheden aan zijn auto is de man met zijn vinger ergens in vast komen te zitten. De brandweer heeft de man kunnen bevrijden door de onderkant van de auto te demonteren. Ambulancepersoneel onderzoekt de man op dit moment.

Van dit nieuwsitem zijn 8 foto(s) beschikbaar.


man zit met vinger klem in auto noordwijkman zit met vinger klem in auto noordwijkman zit met vinger klem in auto noordwijkman zit met vinger klem in auto noordwijkman zit met vinger klem in auto noordwijkman zit met vinger klem in auto noordwijkman zit met vinger klem in auto noordwijkman zit met vinger klem in auto noordwijk