• De brandweer Eemnes
  red kalf uit de sloot.

  Waarschijnlijk is het kalfje te klein voor de oversteek en kwam in de sloot terecht. De brandweer had wat moeite om het kalfje op het droge te krijgen.

 • 538 voor Warchild is
  vandaag in Veenendaal.

  Vandaag in Veenendaal treden artiesten zoals Wildstylez en Ben Saunders op. Ook kan je voor 12 euro jou talent laten zien op de talentenstage.

 • Zuidland Arrestatie team doet
  inval in woning verwarde man.

  De man was zo boos dat hij vernielingen in de woning had aangericht en dreigde de woning in de brand te steken. De vrouw heeft snel de woning verlaten en de politie gebeld.

 • De 15e Groeistad Klassieker
  van start in Amersfoort

  Zaterdag 21 september hield Wielervereniging Eemland voor de vijftiende keer de Rabobank Amersfoort Groeistad Klassieker.

 • Kop-staart aanrijding
  Rondweg-Noord

  Het ambulancepersoneel heeft de automobilist ter plaatse nagekeken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen.

 • Grote zoekactie op de Nieuwe-
  Merwede naar verwarde man.

  Brandweer, Rijkswaterstaat en de KNRM namen deel aan deze zoekactie in Nieuwe-Merwede. Uit voorzorg kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Alphen aan den Rijn - Leerlingen Bospark met Feyenoord bus naar diploma uitreiking


ALPHEN AAN DEN RIJN - Woensdagavond 11 juli zijn leerlingen van het CSG Groene Hart op een bijzondere manier naar de diploma-uitreiking in Theater Castellum gebracht op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn.

De spelersbus van Feyenoord werd voor deze keer als taxi geleend.

De spelersbus parkeerde voor de deur op het Rijnplein waar ze werden opgewacht door familie en vrienden.

Niet alleen de geslaagde leerlingen ook een aantal leraren zaten in de bus. Niet alle leerlingen zijn fan de club uit Rotterdam, de helft van de geslaagden is voor Ajax maar gingen voor deze gelegenheid toch mee.

Van dit nieuwsitem zijn 6 foto(s) beschikbaar.


leerlingen bospark met feyenoord bus naar diploma uitreiking alphen aan den rijnleerlingen bospark met feyenoord bus naar diploma uitreiking alphen aan den rijnleerlingen bospark met feyenoord bus naar diploma uitreiking alphen aan den rijnleerlingen bospark met feyenoord bus naar diploma uitreiking alphen aan den rijnleerlingen bospark met feyenoord bus naar diploma uitreiking alphen aan den rijnleerlingen bospark met feyenoord bus naar diploma uitreiking alphen aan den rijn