• De brandweer Eemnes
  red kalf uit de sloot.

  Waarschijnlijk is het kalfje te klein voor de oversteek en kwam in de sloot terecht. De brandweer had wat moeite om het kalfje op het droge te krijgen.

 • 538 voor Warchild is
  vandaag in Veenendaal.

  Vandaag in Veenendaal treden artiesten zoals Wildstylez en Ben Saunders op. Ook kan je voor 12 euro jou talent laten zien op de talentenstage.

 • Zuidland Arrestatie team doet
  inval in woning verwarde man.

  De man was zo boos dat hij vernielingen in de woning had aangericht en dreigde de woning in de brand te steken. De vrouw heeft snel de woning verlaten en de politie gebeld.

 • De 15e Groeistad Klassieker
  van start in Amersfoort

  Zaterdag 21 september hield Wielervereniging Eemland voor de vijftiende keer de Rabobank Amersfoort Groeistad Klassieker.

 • Kop-staart aanrijding
  Rondweg-Noord

  Het ambulancepersoneel heeft de automobilist ter plaatse nagekeken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen.

 • Grote zoekactie op de Nieuwe-
  Merwede naar verwarde man.

  Brandweer, Rijkswaterstaat en de KNRM namen deel aan deze zoekactie in Nieuwe-Merwede. Uit voorzorg kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Purmerend - Bermbrand hindert treinverkeer Zaandam - Hoorn


PURMEREND - Woensdagmiddag 13 juni rond 16.45 uur is de brandweer oproepen voor een bermbrand aan het Beatrixplein in Purmerend.

Deze redelijk bermbrand was langs het spoor voor het station van Purmerend en heeft voor enige vertraging gezord voor het treinverkeer.

De oorzaak van de bermbrand is niet bekend. De machinisten kregen de opdracht om met last voorbij te rijden, dat wil zeggen met zeer lage snelheid dan gewoonlijk.

Getuige op het perron spreekt over dat mogelijk de jeugd de oorzaak zou kunnen zijn van de bermbrand. Dit is echter nog niet bevestigd.

Van dit nieuwsitem zijn 12 foto(s) beschikbaar.


bermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerendbermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerendbermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerendbermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerendbermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerendbermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerendbermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerendbermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerendbermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerendbermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerendbermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerendbermbrand hindert treinverkeer zaandam - hoorn purmerend