• De brandweer Eemnes
  red kalf uit de sloot.

  Waarschijnlijk is het kalfje te klein voor de oversteek en kwam in de sloot terecht. De brandweer had wat moeite om het kalfje op het droge te krijgen.

 • 538 voor Warchild is
  vandaag in Veenendaal.

  Vandaag in Veenendaal treden artiesten zoals Wildstylez en Ben Saunders op. Ook kan je voor 12 euro jou talent laten zien op de talentenstage.

 • Zuidland Arrestatie team doet
  inval in woning verwarde man.

  De man was zo boos dat hij vernielingen in de woning had aangericht en dreigde de woning in de brand te steken. De vrouw heeft snel de woning verlaten en de politie gebeld.

 • De 15e Groeistad Klassieker
  van start in Amersfoort

  Zaterdag 21 september hield Wielervereniging Eemland voor de vijftiende keer de Rabobank Amersfoort Groeistad Klassieker.

 • Kop-staart aanrijding
  Rondweg-Noord

  Het ambulancepersoneel heeft de automobilist ter plaatse nagekeken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen.

 • Grote zoekactie op de Nieuwe-
  Merwede naar verwarde man.

  Brandweer, Rijkswaterstaat en de KNRM namen deel aan deze zoekactie in Nieuwe-Merwede. Uit voorzorg kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Oud Ade - Kopstaart aanrijding zorgt voor vertraging


OUD ADE - Woensdagmiddag 13 juni rond 16.35 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg A4 in Oud Ade.

Door nog onbekende oorzaak hebben twee auto's een aanrijding gehad op de Rijksweg A4 ter hoogte van afrit Leiderdorp. Dit veroorzaakte tijdens de toch al drukke avondspits voor een file. Op de vluchtstrook zijn de inzittenden van de voertuigen door ambulancepersoneel gecontroleerd echter hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De betrokkenen hebben bij het tankstation het schadeformulier ingevuld.

Van dit nieuwsitem zijn 9 foto(s) beschikbaar.


kopstaart aanrijding zorgt voor vertraging oud adekopstaart aanrijding zorgt voor vertraging oud adekopstaart aanrijding zorgt voor vertraging oud adekopstaart aanrijding zorgt voor vertraging oud adekopstaart aanrijding zorgt voor vertraging oud adekopstaart aanrijding zorgt voor vertraging oud adekopstaart aanrijding zorgt voor vertraging oud adekopstaart aanrijding zorgt voor vertraging oud adekopstaart aanrijding zorgt voor vertraging oud ade