• De brandweer Eemnes
  red kalf uit de sloot.

  Waarschijnlijk is het kalfje te klein voor de oversteek en kwam in de sloot terecht. De brandweer had wat moeite om het kalfje op het droge te krijgen.

 • 538 voor Warchild is
  vandaag in Veenendaal.

  Vandaag in Veenendaal treden artiesten zoals Wildstylez en Ben Saunders op. Ook kan je voor 12 euro jou talent laten zien op de talentenstage.

 • Zuidland Arrestatie team doet
  inval in woning verwarde man.

  De man was zo boos dat hij vernielingen in de woning had aangericht en dreigde de woning in de brand te steken. De vrouw heeft snel de woning verlaten en de politie gebeld.

 • De 15e Groeistad Klassieker
  van start in Amersfoort

  Zaterdag 21 september hield Wielervereniging Eemland voor de vijftiende keer de Rabobank Amersfoort Groeistad Klassieker.

 • Kop-staart aanrijding
  Rondweg-Noord

  Het ambulancepersoneel heeft de automobilist ter plaatse nagekeken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen.

 • Grote zoekactie op de Nieuwe-
  Merwede naar verwarde man.

  Brandweer, Rijkswaterstaat en de KNRM namen deel aan deze zoekactie in Nieuwe-Merwede. Uit voorzorg kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Hoogland - Veel publiek bij 34e Klaverblad Verzekeringen Dorpsloop


HOOGLAND - Woensdagavond 16 mei rond 18.00 uur ging de 34e editie van de Klaverblad Verzekeringen Hooglandse Dorpsloop van start aan de Kerklaan in Hoogland.

Op een verkeersvrij parcours werden verschillende rondes gelopen. Naast de scholierenkampioenschappen voor basisscholen in en nabij Hoogland, een jeugdloop en een prestatieloop, konden lopers ook meedoen aan de 10 km wedstrijd op een nieuw razendsnel en bovendien gecertificeerd parcours. De start en finish was op de Kerklaan en de gehele route was afgesloten met dranghekken en tevens niet toegankelijk voor het verkeer.

De fanatieke lopers werden luid toegejuicht door het publiek dat langs de kant stond. Het jaarlijkse evenement trok weer veel publiek.

Van dit nieuwsitem zijn 9 foto(s) beschikbaar.


veel publiek bij 34e klaverblad verzekeringen dorpsloop hooglandveel publiek bij 34e klaverblad verzekeringen dorpsloop hooglandveel publiek bij 34e klaverblad verzekeringen dorpsloop hooglandveel publiek bij 34e klaverblad verzekeringen dorpsloop hooglandveel publiek bij 34e klaverblad verzekeringen dorpsloop hooglandveel publiek bij 34e klaverblad verzekeringen dorpsloop hooglandveel publiek bij 34e klaverblad verzekeringen dorpsloop hooglandveel publiek bij 34e klaverblad verzekeringen dorpsloop hooglandveel publiek bij 34e klaverblad verzekeringen dorpsloop hoogland