• De brandweer Eemnes
  red kalf uit de sloot.

  Waarschijnlijk is het kalfje te klein voor de oversteek en kwam in de sloot terecht. De brandweer had wat moeite om het kalfje op het droge te krijgen.

 • 538 voor Warchild is
  vandaag in Veenendaal.

  Vandaag in Veenendaal treden artiesten zoals Wildstylez en Ben Saunders op. Ook kan je voor 12 euro jou talent laten zien op de talentenstage.

 • Zuidland Arrestatie team doet
  inval in woning verwarde man.

  De man was zo boos dat hij vernielingen in de woning had aangericht en dreigde de woning in de brand te steken. De vrouw heeft snel de woning verlaten en de politie gebeld.

 • De 15e Groeistad Klassieker
  van start in Amersfoort

  Zaterdag 21 september hield Wielervereniging Eemland voor de vijftiende keer de Rabobank Amersfoort Groeistad Klassieker.

 • Kop-staart aanrijding
  Rondweg-Noord

  Het ambulancepersoneel heeft de automobilist ter plaatse nagekeken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen.

 • Grote zoekactie op de Nieuwe-
  Merwede naar verwarde man.

  Brandweer, Rijkswaterstaat en de KNRM namen deel aan deze zoekactie in Nieuwe-Merwede. Uit voorzorg kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Roelofarendsveen - Verkeersexamens voor de leerlingen SSBA scholen


ROELOFARENDSVEEN - Woensdagmorgen 16 mei was er het fietsexamen van groep 7 van de SSBA scholen in Roelofarendsveen, Oude Wetering en Rijpwetering.

Voor de mei vakantie was er al het theorie examen en vandaag mocht iedereen die voor dat examen geslaagd was, het praktijkgedeelte doen.

Eén voor één kwamen de scholen naar de Gogherweide. Daar werd de fiets op 15 punten gecontroleerd door de politie. Daarna startten de kinderen om de beurt en fietsten hun rondje door De Veen. Op strategische punten zaten ouders te controleren of de kids goed over hun schouder keken (dat was nog weleens de verkeerde, maar kijken is kijken), hun hand uitstaken en netjes over staken.

Op een verloren trapper en een fiets die er mee stopte na, ging alles vandaag prima. Vanmiddag worden alle punten geteld en in de loop van de week krijgen de leerlingen de uitslag.

Van dit nieuwsitem zijn 11 foto(s) beschikbaar.


verkeersexamens voor de leerlingen ssba scholen roelofarendsveenverkeersexamens voor de leerlingen ssba scholen roelofarendsveenverkeersexamens voor de leerlingen ssba scholen roelofarendsveenverkeersexamens voor de leerlingen ssba scholen roelofarendsveenverkeersexamens voor de leerlingen ssba scholen roelofarendsveenverkeersexamens voor de leerlingen ssba scholen roelofarendsveenverkeersexamens voor de leerlingen ssba scholen roelofarendsveenverkeersexamens voor de leerlingen ssba scholen roelofarendsveenverkeersexamens voor de leerlingen ssba scholen roelofarendsveenverkeersexamens voor de leerlingen ssba scholen roelofarendsveenverkeersexamens voor de leerlingen ssba scholen roelofarendsveen