• De brandweer Eemnes
  red kalf uit de sloot.

  Waarschijnlijk is het kalfje te klein voor de oversteek en kwam in de sloot terecht. De brandweer had wat moeite om het kalfje op het droge te krijgen.

 • 538 voor Warchild is
  vandaag in Veenendaal.

  Vandaag in Veenendaal treden artiesten zoals Wildstylez en Ben Saunders op. Ook kan je voor 12 euro jou talent laten zien op de talentenstage.

 • Zuidland Arrestatie team doet
  inval in woning verwarde man.

  De man was zo boos dat hij vernielingen in de woning had aangericht en dreigde de woning in de brand te steken. De vrouw heeft snel de woning verlaten en de politie gebeld.

 • De 15e Groeistad Klassieker
  van start in Amersfoort

  Zaterdag 21 september hield Wielervereniging Eemland voor de vijftiende keer de Rabobank Amersfoort Groeistad Klassieker.

 • Kop-staart aanrijding
  Rondweg-Noord

  Het ambulancepersoneel heeft de automobilist ter plaatse nagekeken, deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij beide bestuurders is een blaastest afgenomen.

 • Grote zoekactie op de Nieuwe-
  Merwede naar verwarde man.

  Brandweer, Rijkswaterstaat en de KNRM namen deel aan deze zoekactie in Nieuwe-Merwede. Uit voorzorg kwam er ook een ambulance ter plaatse.

Pijnacker - Politie doet onderzoek na woningoverval


PIJNACKER - Vrijdagnacht 13 januari is een bewoner rond 00.30 uur overvallen aan de Kamille-erf in Pijnacker.

De bewoner zou volgens getuigen nadat hij uit zijn auto stapte zijn belaagd. Hierop ontstond een gevecht tussen de overvaller(s) en de bewoner. De politie is met meerdere eenheden gekomen. De dader(s) zijn volgens getuige met hoge snelheid gevlucht in een rode personenauto.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Of er buit is gemaakt is vooralsnog niet bekend.

Van dit nieuwsitem zijn 5 foto(s) beschikbaar.


politie doet onderzoek na woningoverval pijnackerpolitie doet onderzoek na woningoverval pijnackerpolitie doet onderzoek na woningoverval pijnackerpolitie doet onderzoek na woningoverval pijnackerpolitie doet onderzoek na woningoverval pijnacker